Cine suntem

Noi suntem Moni și Silviu de la IMPACT Albums din Brașov.


Am pornit în aventura noastră în urmă cu 10 ani și adevarul este că încă de la început de drum ne-am dorit să producem albume de calitate.

Ne-ar plăcea să vă spunem cât de mult „research” am făcut până să luăm decizia de a intra în acest domeniu, ar fi frumos să vă povestim faptul că ani de zile ne-am pregătit până să facem primul pas și munți de analize stau mărturie unui plan trasat cu precizie din primul minut.

Realitatea este că domeniul ne-a găsit pe noi, că a fost dragoste la prima vedere și că întreaga evoluție a însemnat de fapt un mix de intuiție, răbdare, ambiție, dedicație, respect, înverșunare.

Puțini sunt cei care știu cu adevarat ce efort se ascunde în spatele acestor 10 ani, dar vă spunem cu mâna pe inimă că iubim ceea ce facem și că întreaga echipă IMPACT Albums a facut posibilă această frumoasă călătorie.

Prezentul depășește cu mult visul inițial și ne dorim să contribuim în continuare la evoluția fotografiei, să venim în întampinarea nevoilor fotografilor , să vă oferim calitate de top , livrare rapidă, comunicare în timp real, diversitate.

Se spune că norocul surâde celor îndrăzneți, iar noi credem cu tărie că în anii ce vor veni vom reuși să rămânem jucătorul numărul 1 pe harta acestui domeniu dinamic.

Suntem producătorul cu cele mai multe albume livrate din România, iar depășirea pragului de un milion de euro vânzări în 2017 este cea mai bună expresie a încrederii pe care partenerii noștri o au în noi, a aprecierii, a gradului de satisfacție.

books

Despre noi

40000

produse realizate

1600

clienti

27

angajati

De ce noi?

Este o provocare să răspunzi în câteva cuvinte la această întrebare cheie. Din fericire, în lumea fotografiei există funcția ZOOM IN. Răspunsul stă în spatele motivelor pentru care partenerii noștri au ales să colaboreze cu noi. Cele mai importante atuuri ale noastre sunt calitatea, promptitudinea, diversitatea, sinceritatea. Evoluția noastră a fost constantă, iar ideile venite de la voi și încrederea acordată au avut șansa de a întâlni o echipă flexibilă, în care accentul pe calitate a fost unul puternic. Facturăm albume dar livrăm amintiri. Din punct de vedere tehnic ne asigurăm că folosim materiale premium și că toate procedurile sunt urmate fără excepție. Atenția la detalii este crucială în acest domeniu și fiecare coleg care se alatură echipei noastre înțelege și respectă nevoia de a livra produse impecabile. Asul din mânecă rămâne ECHIPA, iar implicarea ei, dăruirea și respectul pentru ceea ce facem au fost cu siguranță vitaminele care ne-au ajutat să ne dezvoltăm, să evoluăm. Așadar, în cei 10 ani de existență, ADN-ul nostru a rămas neschimbat, iar succesul este un câștig comun, căci tot acest drum l-am parcurs împreună.

IMPACT Albums - Pentru că amintirile voastre sunt pasiunea noastră!